dimecres, 9 de desembre del 2009

Lluís Llach, Vicent Partal i Pep Riera pel dret a decidir

Dijous a 2/4 de 9 del vespre a la Sala Polivalent de Verges

L’Assemblea Vergelitana per la Independència (l'AVI) treballa des de fa un parell de mesos per organitzar una consulta popular per la independència pel proper diumenge 13 de desembre. L'AVI, amb unes 60 persones adherides, s'ha organitzat en diferents comissions per engegar i dinamitzar tot el procés, durant el qual s'han fet diferents reunions, a part de les assembles informatives i constituents, també s'ha editat material propi per la campanya, s'ha organitzat el vot anticipat, que és efectiu des del dia 9 de desembre. També es va fer la corresponent penjada de cartells i pancartes i el dissabte 5 de desembre es celebrat una cercavila informativa pel poble entregant un díptic explicatiu a tots els veïns de Verges porta a porta.

El proper dijous 10 de desembre a dos quarts de nou del vespre a la Sala Polivalent de Verges tindrà lloc l'acte central de la campanya. S’ha organitzat una xerrada-debat sobre el dret a decidir, amb la participació de Lluís Llach (músic i cantautor), Vicent Partal (periodista i director de Vilaweb) i Pep Riera (sindicalista d'Unió de Pagesos).

La presentació anirà a càrrec de Lluís Poch portaveu de l'AVI.

També es previst que divendres a les 5 de la tarda es faci per a la gent gran del poble, una xerrada al Casal de Jubilats de Verges per tal d’explicar què es pretén exactament amb aquesta consulta, i treure d’aquesta manera possibles temors.




DIJOUS 10 DE DESEMBRE

20.30 H SALA POLIVALENT - VERGES

XERRADA: TENIM DRET A DECIDIR!

LLUÍS LLACH

VICENT PARTAL

PEP RIERA



DIVENDRES 11 DE DESEMBRE

17.00 H CASAL D'AVIS - VERGES

XERRADA: PERQUÈ SERVEIX VOTAR?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada