dijous, 5 de novembre del 2009

Verges farà la Consulta Popular per la Independència el 13 de Desembre

El dijous 5 de novembre es va constituir formalment a Verges, després de diversos dies treballant-hi, l’Assemblea Vergelitana per la Independència, AVI (és una clicada d’ullet a l’avi Siset de l’Estaca, cançó popularment coneguda que va composar el cantautor del mateix poble, Lluís Llach) amb l’objectiu d’organitzar una consulta popular sobre la independència de Catalunya. Una cinquantena de persones van assistir a l’acte, en el qual es van escollir els membres que aniran al capdavant de l’entitat i es van formar les diverses comissions que treballaran per dur a terme la jornada “electoral” pel dia 13 de desembre.


Tot i que la feina més immediata de L’AVI és organitzar la consulta popular a Verges, es pretén que continuï fent altres activitats en relació al fet nacional. AVI ja disposa de pàgina web on la gent s’hi pot adherir i escollir a quina comissió li agradaria treballar

L’objectiu de l’AVI és que d’aquí al 13 de desembre es creï a Verges un sentiment de participació important. Durant les properes setmanes es treballarà per aconseguir el màxim de participació, engrescant a la gent a anar a votar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada